Informatie

Verzwaringsdeken kopen

Een verzwaringsdeken kopen is volgens andere dé oplossing voor slaapproblemen. Beter slapen zonder het gebruik van farmaceutische middelen die een mogelijke verslavende werking hebben en eventuele bijwerkingen met zich meebrengen. Misschien heb je het fenomeen verzwaringsdeken al vaker voorbij zien komen, of heb je dit gehoord van een kennis, vriend of familielid. De verzwaringsdeken heeft extra gewicht. Deze wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld, waardoor je minder zult draaien en woelen tijdens het slapen. Een verzwaringsdeken bootst Deep pressure stimulation na, een therapie die wordt gebruikt bij kinderen en volwassen om het lichaam beter te laten ontspannen. Ondertussen heb je wellicht al meer gelezen over de verzwaarde deken en wil je over tot de volgende stap, namelijk het kopen van de verzwaarde deken.

Je bent overtuigd; je wil een verzwaringsdeken kopen. Je hebt de stap om potentieel een goede nachtrust te ervaren bijna gezet. Alleen hoe weet je wat voor deken je moet hebben? Het is namelijk belangrijk om de juiste afmeting en gewicht te hebben. Zo werkt de deken het beste voor je.

Heb je meer informatie nodig over de verzwaringsdeken, lees dit dan verder in ons blog over het “wat en waarom” van de verzwaringsdeken

Formaat en gewicht

Laten we even heel eerlijk zijn: Wil jij het beste resultaat bereiken en op naar een betere nachtrust, kies dan een éénpersoons verzwaringsdeken!! Deze deken is speciaal voor jou lichaam. Je hoeft geen ruzie te maken dat de een ‘s nachts meer deken heeft dan de ander, de deken is gewoon van JOU, en vormt zich lekker om jou lichaam heen. Dus: wil jij het beste en snelste resultaat van jou verzwaarde deken, koop dan een éénpersoons verzwaarde deken.

Echter, wij begrijpen jou helemaal, jij wilt lekker gezellig, samen met jou partner, knus onder één deken slapen. Het gewicht is gelijkmatig verdeeld in de deken, zodat beide hetzelfde gewicht krijgen. Echter, hierbij middel je het gewicht van jou en je partner, waardoor de deken voor de één misschien net iets te zwaar ervaren kan worden, of voor de ander net te licht. Bovendien valt de verzwaarde deken niet helemaal om jou lichaam heen, je ligt minder “ingepakt”. Maar je slaapt wel lekker samen met jou partner onder de deken. Dat is ook een warme knuffel en bevorderlijk voor de slaapkwaliteit.

We krijgen vaak de vraag over het formaat van kinderdekens. De kinderdekentjes zijn kleiner dan wat je gewend bent in een éénpersoonsbed. Ook hiervoor geldt weer: je wilt het beste resultaat, namelijk een slapend kind. Voor het oog vind je het misschien “storend” dat de deken “te klein” is, ten opzichte van het bed. Maar het gaat erom dat er zo weinig mogelijk gewicht verloren gaat. In een deken die veel te groot is, vallen er namelijk meer vlakjes met gewichtsverdeling, naast je kindje, waardoor dit minder effectief is. Ons advies is om dan toch een verzwaard deken te kopen op maat van jou kindje.

Het belangrijkste is, dat de deken jou volledig bedekt maar niet over je bed hangt. Dat kan er namelijk voor zorgen dat de deken van je bed afglijdt en op de vloer eindigt.

Lees hier een uitgebreid advies over de maatvoering en gewicht van onze dekens, alvorens je overgaat tot het kopen van de verzwaarde deken.

Verzwaringsdeken, waar te koop?

Je bent er helemaal uit, het wordt een verzwaringsdeken van SlaapSter. Je hebt je voldoende verdiept in de maten en het juiste gewicht, of je hebt overleg gehad met ons, middels het contactformulier, en zo tot de juiste deken gekomen.

Hieronder vindt je een overzicht zodat je direct op de juiste pagina terecht komt voor de verzwaringsdeken

Verzwaringsdeken voor volwassenen kopen:

Éénpersoons verzwaringsdeken 150×200 5kg – lichaamsgewicht
Éénpersoons verzwaringsdeken 150×200 7 kg – lichaamsgewicht
Éénpersoons verzwaringsdeken 150×200 9kg – lichaamsgewicht

Tweepersoons verzwaringsdeken 220×240 12 kg – lichaamsgewicht
Tweepersoons verzwaringsdeken 220×240 16 kg – lichaamsgewicht

 
Verzwaringsdeken voor kinderen kopen:

Verzwaringsdeken 100×150 1.8kg – lichaamsgewicht
Verzwaringsdeken 100×150 2.4kg – lichaamsgewicht
Verzwaringsdeken 100×150 3.4kg – lichaamsgewicht

Verzwaringsdeken 150×200 3kg – lichaamsgewicht
Verzwaringsdeken 150×200 4kg – lichaamsgewicht
Verzwaringsdeken 150×200 5kg – lichaamsgewicht