Betaal mogelijkheden
Alles veilig.
SlaapSter probeert het je zo makkelijk mogelijk te maken, dus via deze pagina geven we je inzicht in de betalingsmethode die wij accepteren. Betalingen via SlaapSter worden uitgevoerd via onze betalingsprovider mollie.nl. Mollie faciliteert betalingen middels een eigen betaalplatform. Dit platform is goed onderhouden en voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot beveiliging en privacy.

Bij SlaapSter kun je de onderstaande betaalmethode gebruiken:

 1. iDEAL
  Maak jij ook gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruikmaken van iDEAL.
  Betalen via iDEAL via SlaapSter is niet alleen gratis, maar ook heel eenvoudig, veilig en je kunt via je eigen vertrouwde bank betalen. Met verschillende banken kun je bij SlaapSter met iDEAL betalen.
 2. PayPal
  Heb je een PayPal-account? Dan kun je deze gebruiken als digitale portemonnee.
  Aan je digitale portemonnee kun je verschillende betaalmethodes koppelen. Door in te loggen met je PayPal-account kun je betalingen bevestigen, zonder je financiële gegevens met ons te delen. Jij regelt je betaling met PayPal en PayPal weer met ons en dat is makkelijk en geheel gratis.
 3. Creditcard
  Je kunt ook betalen met Visa en Mastercard. Deze creditcards bieden maximaal betaalgemak, daarnaast zijn al je aankopen met een creditcard automatisch voor een bepaalde periode verzekerd.
 4. Liever via bankoverschrijving?
  Als je liever betaalt via bankoverschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
betaalmethode SLAAPSTER
Product kopen, betalen en op naar een goeie nachtrust >> Slaap lekker !!!